WIE BEN IK? Jouw persoonlijke coach

WIE IS PIEN

EVEN VOORSTELLEN

EN IK BEN PIEN!

In het kort:
Moeder van twee super pubers, vrouw van een sportieve man. Zelf heb ik op nationaal niveau gesport en steek ik al mijn kennis, vaardigheden, ervaring en enthousiasme in mijn vak om een ieder zo goed mogelijk te helpen welk doel dan ook te behalen.
Om mijn huidige en toekomstige cliënten nog beter te kunnen begeleiden ben ik in september 2019 gestart met de 4 jarige Hbo-opleiding Fysiotherapie.

MIJN WERKERVARING

Op sportgebied:

Personal training, corrigerende houding specialist, gewichtsconsulente, zwemles aan kinderen en volwassenen, gehandicapten zwemmen, revalidatie training in het water. Aerobics, bodyshape, BBB, step, spinning/rpm, fitness, bootcamp, ouderengymnastiek, zwanger & sport, bodypump, Tae bo, aquabootcamp, aquajoggen, aquarobics, zwemtechnieken en nirvana yoga.
Daarnaast werkervaring in HR, Pr- en Marketing, Sales en Management.

Pien - Personal Training - Pauline - Wie is Pien

HUIDIGE OPLEIDING:

2019- Fysiotherapie 3e leerjaar

GENOTEN (SPORT-)OPLEIDINGEN

Fittergy coach (sportvasten en Vegan Flex)
Vitakruid Orthomoleculair voedingsadviseur,
NASM Corrective excercise specialist
NASM Personal trainer
EFAA, Nirvana Fitness Instructor
Chivo runners’s High
EFAA,Club Bell trainer, KettleBell Trainer, AFN/EFAA Aerobic fitness professional
Orthomoleculare voedingsadviseur
Workshop Wim Hof
AALO Step Presenter, AALO Aerobic Master & Manager, AALO fitness level 1-5, AALO Bodyshape
KNZB allround zweminstructrice
Yoga pre-teacher training door Johan Noorloos in Amsterdam

 

Pien Personal Training - Balans 2

Hobby’s

Fitness, wielrennen, (open water) zwemmen, skiën, interieur styling, tuinieren en natuurlijk lekker koken.

 

ERVARINGEN KLANTEN

{

Ik had jaren lang stijve benen en een zere knie. Slijtage wees de foto uit. Diverse fysio,s hebben er naar gekeken en behandeld, niks hielp. Ik dacht hoe moet dit nou, kom achter een rollator terecht en ik ben pas 54. Mensen vroegen wat is er met jou aan de hand wat loop jij raar, ja slijtage zeggen de deskundige doe je niet veel aan tot dat ik een contact werd gebracht met Paulien. Wat deze dame voor kennis in huis heeft is zeldzaam ze maakte diverse foto,s van mijn houding toen ik voor het eerst kwam en mijn klachten had vertelt. Daarna maakte zij een plan van aanpak en we zijn gestart . Diverse oefeningen, ik ben echt flink aangepakt maar de resultaten zijn verbluffend. Nu 4 maanden later heb ik geen pijn meer, de knie is helemaal over als of ik er nog nooit last van heb gehad. De kracht in mijn benen is weer helemaal terug. Waar ik tien jaar lang last van heb gehad en artsen en fysio,s niks voor mij konden betekenen heeft Paulien met haar kennis en zeldzame gave onvoorstelbare resultaten bereikt . Pien je bent een genie, 1000 x bedankt!

{
Dik van Bladeren
Aalsmeer