WIE BEN IK? Jouw persoonlijke coach

WIE IS PIEN

EVEN VOORSTELLEN

EN IK BEN PIEN!

In het kort:
Moeder van twee super pubers, vrouw van een sportieve man. Zelf heb ik op nationaal niveau gesport en steek ik al mijn kennis, vaardigheden, ervaring en enthousiasme in mijn vak om een ieder zo goed mogelijk te helpen welk doel dan ook te behalen.
Om mijn huidige en toekomstige cliënten nog beter te kunnen begeleiden ben ik in september 2019 gestart met de 4 jarige Hbo-opleiding Fysiotherapie.

MIJN WERKERVARING

Op sportgebied:

Personal training, corrigerende houding specialist, gewichtsconsulente, zwemles aan kinderen en volwassenen, gehandicapten zwemmen, revalidatie training in het water. Aerobics, bodyshape, BBB, step, spinning/rpm, fitness, bootcamp, ouderengymnastiek, zwanger & sport, bodypump, Tae bo, aquabootcamp, aquajoggen, aquarobics, zwemtechnieken en nirvana yoga.
Daarnaast werkervaring in HR, Pr- en Marketing, Sales en Management.

Pien - Personal Training - Pauline - Wie is Pien

HUIDIGE OPLEIDING:

2019- Fysiotherapie 3e leerjaar

GENOTEN (SPORT-)OPLEIDINGEN

Fittergy coach (sportvasten en Vegan Flex)
Vitakruid Orthomoleculair voedingsadviseur,
NASM Corrective excercise specialist
NASM Personal trainer
EFAA, Nirvana Fitness Instructor
Chivo runners’s High
EFAA,Club Bell trainer, KettleBell Trainer, AFN/EFAA Aerobic fitness professional
Orthomoleculare voedingsadviseur
Workshop Wim Hof
AALO Step Presenter, AALO Aerobic Master & Manager, AALO fitness level 1-5, AALO Bodyshape
KNZB allround zweminstructrice
Yoga pre-teacher training door Johan Noorloos in Amsterdam

 

Pien Personal Training - Balans 2

Hobby’s

Fitness, wielrennen, (open water) zwemmen, skiën, interieur styling, tuinieren en natuurlijk lekker koken.

 

ERVARINGEN KLANTEN

{

Afgelopen april (2021), tijdens de 2e of 3e lockdown was ik het thuis zitten helemaal zat. Want ik zat letterlijk de hele dag. Ik verplaatste van de ontbijttafel, naar mijn bureau, naar de eettafel en naar de bank…. Van het thuis sporten kwam niets meer terecht en het vele zitten begon ik in mijn lichaam te voelen. Pauline ken ik van de bootcamp lessen in Leimuiden en ik had bedacht dat zij de juiste stok achter de deur was om mij weer ‘op gang’ te helpen.

En dat is zo! Pauline is super enthousiast en dat werkt motiverend. Daarnaast vraagt ze veel en luistert goed. Hierdoor weet zij precies wat er in je lichaam speelt en daar houdt zij tijdens de trainingen goed rekening mee. Dat geeft vertrouwen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik weer zin heb gekregen in het sporten en dat ik beter weet waar ik op moet letten en wat belangrijk is voor mij.

Ik kan nu weer zelf aan de slag. Dat is fijn en een beetje jammer omdat sporten met Pien heel erg leuk en gezellig is. Ik kan Pauline aan iedereen aanbevelen!

 

{
Marijn Jongen-van der Laan