Sportvasten EFFECTIEF AFVALLEN

TIJD OM FIT TE WORDEN DOOR SPORTVASTEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Sportvasten

Sportvasten is evidence based dat wil zeggen dat het wetenschappelijk bewezen is dat het werkt en niet weer een zoveelste dieet is waarvan je een jojo effect krijgt. Als Fittergy Coach maak ik een licht trainingsschema waarin je op een lage hartslag gaat trainen. Je traint en vast in 10 dagen hierdoor maakt het hele lichaam een metabole switch. Je gaat van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten, urinetesten en het gebruik van speciale voedingssupplementen.

Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Als sportvasten coach heb ik al veel klanten geholpen om een switch te maken van suiker naar vetverbranding. Zeker ook geschikt voor sporters die wel vet willen verbranden maar niet de spiermassa!

 

Wilt u ook:

  • In 10 dagen 2 tot 6 kg gewicht kwijtraken
  • 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • 15% conditie/vermogenswinst
  • Meer energie
  • Fitter gevoel
  • Verlaging van cholesterol en bloeddruk
Pien Personal Training - Voedingsconsulente - Sportvasten - Make The Switch - Unisex

Keep The Switch

De resultaten die je behaalt, wil je blijven vasthouden. Dit doe je door regelmatig een Keep The Switch minikuur te volgen. Met Keep The Switch producten onderhoud je eenvoudig jouw resultaten.
Wil je na een tijdje het sportvasten herhalen, omdat je iets te lang Bourgondisch geleefd hebt? Je kunt opnieuw de tien dagen volgen.

Doordat er minder begeleiding nodig is, is de prijs voor het sportvasten pakket goedkoper.
Voor al deze mensen, maar eigenlijk voor iedereen die in 10 dagen fitter, gezonder en slanker wil worden, met een betere conditie als bonus, is er maar één antwoord: Sportvasten by Fittergy!

Met een combinatie van duurtraining, een sap vastenkuur en zorgvuldig geselecteerde voedingssupplementen switcht je lichaam naar een betere vetverbranding. Spark your energy!

Sportvasten is een intensief en zeer efficiënt lifestyle programma op basis van intermittent fasting. Samen met mij als de Sportvasten Coach train je in 10 dagen je lichaam om zo de switch te maken van suiker- naar vetverbranding

ERVARINGEN KLANTEN

{

Een half jaar geleden ben ik bij Pien gekomen met de hulpvraag: om mij te helpen weer actiever te worden en het zou mooi meegenomen zijn als ik wat kilo’s zou kwijtraken.
Mijn doel was ook om de Elfstedentocht te fietsen met de racefiets.
Mijn doelen zijn in zoverre bereikt dat ik actiever ben geworden, niet alleen op sport gebied maar ook met de alle dagelijkse zaken. En qua gewicht ben ik ook een paar kilo kwijtgeraakt, dus dat was mooi meegenomen!

Helaas heb ik met Pinksteren niet de de Elfstedentocht uit gereden, maar dat kwam niet door Pien, dat lag meer aan het “lekkere” Hollandse weer.12 graden , regen en windkracht 5.
Nu 6 weken nadat, ik mijn laatste sessie bij Pien heb gevolgd, voel ik me nog steeds fit en energiek.

Pien,   hartelijk bedankt voor je steun, inspiratie en de samenwerking.

{
William Maes