TIJD OM FIT TE WORDEN DOOR GEZOND ETEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Vegan flex

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detoxkuur onder begeleiding van Pien Personal training- Coach. In combinatie met lichaamsbeweging, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Je bouwt in vier dagen je inname van dierlijke eiwitten af, daarna eet je vier dagen vegan (volledig plantaardig) en tenslotte bouw je in twee dagen het eten van dierlijke eiwitten weer op. En dagelijks beweeg je een uur laag intensief.

Veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten in combinatie met lichaamsbeweging levert een sterk weerstand ondersteunend effect op. Door dierlijke vetten grotendeels te vermijden en veel meer plantaardig voedsel te eten, waravan een aantal dagen vegan, gaat het lichaam sneller ontgiften en meer vet verbranden.

Vegan Flex by Fittergy programma is voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden. Maar zich ook weerbaarder wil maken tegen stress en welvaartsziekten. Het is een voedingsexperiment met jezelf dat ook de kickstart kan zijn voor een nieuwe, gezondere levensstijl!

Meer energie door detox

Wetenschappelijke onderzoek toont aan dat inname van veel plantaardig voedsel het lichaam efficiënt ontgift en zorgt voor meer energie en een mooiere huid.

In 10 dagen zichtbaar gewichtsverlies

In vier dagen bouw je de inname van dierlijke eiwitten af, vervolgens eet je vier dagen vegan (volledig plantaardig) en bouw je de laatste twee dagen je inname van dierlijke eiwitten weer op. Het resultaat is ontgifting en gewichtsverlies.

Verbeterde weerstand

Flexibel vegan eten, regelmatig sporten en het gebruik van speciaal ontwikkelde supplementen die de ontgifting van je lichaam ondersteunen zorgen voor meer vitaliteit en weerbaarheid tegen westerse welvaartsziektes.

Behoud je resultaten

Je lichaam is gezonder en vitaler na de Vegan Flex! Je kunt deze eenvoudig onderhouden door minimaal 48 uur in een week aaneengesloten volledig plantaardig te eten. Dit wissel je af door reguliere dagen met dierlijke producten. Zo kun je een Bourgondische levensstijl hebben in het weekend. Wil je na een tijdje de 10-daagse detox herhalen, omdat je iets te lang Bourgondisch geleefd hebt? Je kunt opnieuw tien dagen het Vegan Flex programma volgen. Doordat er minder begeleiding nodig is, is de prijs voor het Vegan Flex ook lager.

vegan-flex - eenpansgerecht - groenten

ERVARINGEN KLANTEN

{

Al enige tijd was ik op zoek naar een personal trainer om mij te helpen mijn krachttrainingen goed en effectief te doen.

Pien is het geworden. Haar aanpak is praktisch en respectvol. Op een hele open en zachte manier stelde zij de juiste vragen. Hierbij had zij bovenal aandacht voor mijn mogelijkheden en wensen. Het resultaat is een prachtig trainingsschema dat zich in een aantal weken al bewijst.
Mede door Pien heb ik mijn mogelijkheden (her)ontdekt om op een juiste wijze te  trainen en mijn doelstellingen te gaan realiseren.

 

 

{
Ruud Kouwenoord