TIJD OM FIT TE WORDEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

TIJD OM FIT TE WORDEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Reviews

Ik laat de mensen die ik train, coach en help met gezonder eten en leven, graag aan het woord.

{

Voor mijn ambitie om een opleiding te volgen bij het Korps Mariniers moest ik goed kunnen zwemmen. Ik had hulp nodig met het verbeteren van mijn zwemtechniek en tips om het trainen aan te pakken. Na alleen al een uurtje zwemtraining met hulp van Pien was er een enorm verschil in mijn slag en ook kennis over het zwemmen door haar handige tips. Ze observeerde mijn techniek en gaf mij duidelijk uitleg hoe ik mijn zwakke punten kon verbeteren. Ik heb nu een paar weken getraind met de oefeningen die zij voor mij had bedacht en ik merk al veel progressie in mijn kracht en conditie.

Heel erg bedankt voor je hulp Pien!

{
Kaj Heuzen
{

Voor mij is p.t. bij Pien de beste remedie om m’n conditie op peil te houden.

Natuurlijk voel je bij het ouder worden de kracht in je lijf afnemen, maar dat zou veel sneller gaan als ik Pauline niet had.

Vroeger tenniste ik 3 keer per week, maar als gevolg van een schouderblessure moest ik daarmee stoppen. Mijn conditie nam flink af en een paar maanden voordat ik op skivakantie zou gaan besloot ik om aan het werk te gaan bij Pauline om in korte tijd wat conditie op te bouwen.

Dat is aardig gelukt en ik ben bij Pauline gebleven. Iedere week een uur, eigenlijk te weinig, maar tien keer beter dan helemaal geen training. Bovendien voelt een uur trainen bij Pien beter aan dan wanneer je in je eentje twee uur lang allerlei apparaten beklimt.

Bij Pien komt persoonlijke aandacht voorop. En dat voelt goed.

{
Willem van de Meent (1946)
{

Die dikke gast met die baard op de website ben ik. Al jaren schommel ik als een malle met m’n gewicht. Denk dat ik op die foto’s zo’n 120 kg woog. Begin dit jaar sloeg de weegschaal zelfs uit naar 128kg !

Hèt moment om het roer om te gooien. Samen met Pien gekeken naar hoe het toch kwam dat ik niet stabiel kan blijven op een acceptabel gewicht. De conclusie was dat we een route hebben gekozen waarbij ik naar een levensstijl ging werken die ik ook na het afvallen vol zou kunnen houden, dus mèt af en toe een biertje (en misschien wel een paar), mèt af en toe “een vette hap”.

Maar eerst afvallen !!

We hebben er voor gekozen om dit vooral te doen door veel te sporten 4 tot 5x per week en intermediate fasting waarbij ik alleen eet tussen 13:00 en 20:00. Verder veel water drinken (min. 2 liter p/dag) en geen alcohol (de eerste 3 maanden).

Pien snapte dat ik moeite heb met het volgen van strikte diëten (ik lust niet zo heel veel “gezonde” dingen) en ook niet altijd zin heb om te sporten. Met de juiste tips van Pien m.b.t voedingsstoffen (eiwitten / koolhydraten / suikers) hebben we een “leefbaar” regime weten te creëren dat er voor heeft gezorgd dat ik nu 9 maanden later (haha) 20 kg. ben afgevallen. Het doorbreken van patronen is hetgeen Pien bij mij voor elkaar heeft gekregen waardoor ik weer veel energie heb waardoor je vervolgens zin hebt om te sporten. Weet wel dat alles valt en staat met je eigen motivatie om af te vallen en fit te worden. Dus met de juiste instelling èn de handvatten en hulp van Pien gaat het dan zeker lukken.

M’n doelen nog niet allemaal gehaald dus ga vrolijk verder en update mijn referentie nog wel een keer!

{
Addy
{

We zijn inmiddels 6 jaar verder en nog steeds train ik met Pien! “Ik haat sport” had ik op het intake-formulier gezet, maar nu kan ik niet meer zonder. In de coronatijd zijn we begonnen om 1 x per week bij mij thuis te trainen en dat bevalt zo goed, dat we dat blijven doen, nu samen met mijn vriend, die ook heel blij is met Pien. Daarnaast ga ik nu ook weer 1 x per week naar de sportschool, om daar (met Pien natuurlijk) te sporten. 2,5 jaar geleden zijn in mijn knie de kruisbanden doorgescheurd door een ski ongeluk. Dankzij de professionele begeleiding van Pien kan ik nu alles en wel ZONDER kruisbanden. Ik ben dankbaar en blij met de gezellige sportuurtjes, die nooit saai of vervelend zijn.

{
Corrie Regelink
{

Blij met training schema op maat 🙂 Ik had kennis gemaakt met Pauline via FB. Ik volgde haar berichten al een paar jaar.
Toen mijn dochtertje 2 jaar werd heb ik contact gezocht met Pauline. De extra zwangerschap kilootjes maakte mij steeds ongelukkiger. De tijd om naar de sportschool te gaan of de bootcamp te volgen had ik niet. Pauline had een leuk alternatieve voor mij uitgewerkt: een training schema dat ik kon toepassen op voor mij geschikte momenten. Daarnaast hebben wij over voeding gesproken. Ik heb een advies gekregen over mijn voedingspatroon en ik heb dit advies gevolgd.
Na ongeveer 5 weken is het resultaat goed. Ik voel me beter, minder kilo’s en meer energie.
Bedankt Pauline!

{
Olga Pilipenka
{

Via Facebook kwam ik in contact met Pien. Na mijn hernia van vorig voorjaar kon ik wel wat hulp gebruiken hoe weer veilig en fijn te bewegen. Wat kan ik en hoe moet ik het doen?
Met hulp van Pien ga ik na 5 weken al behoorlijk de goede kant op. Ik zit al veel beter in mijn vel en ben ik soepeler aan het worden. Naast de uurtjes met Pien oefen ik veel thuis en ga regelmatig naar mijn eigen sportschool. Bedankt Pien voor je goede adviezen en je fijne en gezellige sportuurtjes! Ik kan je van harte aanbevelen.

{
Wilma
{

Ik stoeide al een tijdje op de sportschool met, fietsen, roeien etc. met de illusie als ik dat nou maar fanatiek doe val ik af. Nee dus! Ik kreeg alleen maar pijntjes en een maatje kleiner kwam niet in zicht. Toen heb ik Pien gevraagd om advies. Haar eerste vraag was; wat wil je bereiken?
Mijn doel was geen Six pack maar een minder bolle “one pack” en zinvolle spierbewegings oefeningen. Met het motto “if you don’t use them you loose them” !!!!
Na een sessie met het nemen van foto’s voor mijn houding en filmpjes voor mijn bewegen werd een heldere, voor mij zeer herkenbare, analyse gemaakt: heupen wat scheef en loopje ongelijk.
Pien heeft een gecombineerd pakket van oefeningen met en zonder toestellen voor mij op maat gemaakt. Dat werkt perfect en de niet toestel oefeningen kan ik tussendoor ook thuis doen.

 

{
Rob Loekenbach
{

Ik heb bootcampen bij Pien altijd ervaren als, gezellige en afwisselende lessen op ieders niveau, met een zeer gedreven en persoonlijk betrokken coach. Echt een aanrader wat mij betreft! Heel veel succes Pien met alles.

{
Samira
{

Vrijdag 9 juni Bootcamp op Kaageiland.
Ik vond jouw les ook erg leuk en ik heb van collega’s ook positieve reacties ontvangen! Met de spierpijn waren ze iets minder blij, maar ja hoort erbij natuurlijk 😉

{
Sofie Klitsie
{

Paulien kende ik al van de Aqua-bootcamp die ik bij haar volgde in de zomer. Zij maakt van elke les een uitstekende en afwisselende training dat me deed besluiten haar als Personal Trainer in te schakelen.

Na een aantal lastige jaren ben ik dit najaar dus gaan starten met haar om weer fit te worden.

Paulien is echt een hele fijne mentor! Ook in de fitness ruimte weet zij feilloos elke week een goed en afwisselende training neer te zetten. Had echt geen idee dat er zoveel mogelijk is. Ze is altijd betrokken, gedreven en enthousiast.

Ik kan haar iedereen aanraden, je zal er geen spijt van krijgen!

{
Brenda v/d Meer
{

Personal training (heden)
Na een vervelende periode van ziekte en herstellen medio 2015, wilde ik meer gaan doen om weer helemaal de oude te worden. Vanuit het ziekenhuis en revalidatiecentrum werd geadviseerd om meer te gaan bewegen/sporten. Omdat sporten niet mijn hobby is, wilde ik het anders aanpakken. Toevallig las ik een artikel in Hier in de Regio over Pien personal training en dat sprak me aan.
Na een intake gesprek en wat testen, zijn we wekelijks gestart. Ik ben erg blij met Pien, naast dat ze elke week weer een leuke afwisselende training maakt kijkt zij en ziet zij soms stagnatie en geeft aan wat een oplossing zou kunnen zijn. Mijn schouder/rug ging nog niet zo goed en hiervoor heeft zij gelijk een afspraak gemaakt met de fysio.
We zijn nu een jaar verder en ik voel dat het steeds beter met mij gaat. Pien motiveert, ze is een stok achter de deur en ze weet precies wat ik wel/niet kan en mag. Daarnaast zoekt ze ook mijn grenzen op waardoor ik sterker wordt. De lessen zijn elke x weer een uitdaging en daarnaast train ik zelf ook nog een uur. Hiervoor heeft Pien een schema gemaakt, wat ik dan trouw volg.

{
Yvonne Knelange
{

“Ik háát sport” had ik ingevuld op het intake-formulier. Maar op mijn 57ste schaamde ik me hoe ik soms van de bank opstond. Stijf en te zwaar. Ik móest er wel wat aan gaan doen. En het ondenkbare gebeurde: Pauline maakte dat ik het volhield! Al twee jaar ben ik nu 2x per week samen met Pauline in de sportschool te vinden. En bij mooi weer gaan we naar buiten. Wat een vakvrouw! Altijd gezellig en ze past de oefeningen perfect aan op je doelstellingen en je vermogens. Een toppertje hoor!

{
Corrie Regelink
{

Omdat ik door een hersenbloeding flink werd teruggeworpen qua fitheid, besloot ik een personal trainer in de arm te nemen die mij kon helpen om mijn basis fitheid naar een hoger plan te brengen. Pien werd mij door meerdere mensen aangeraden. Samen met een collega word ik nu twee keer in de week onder handen genomen door Paulien. Dit naar volle tevredenheid. Ik ben volgens mij niet eerder zo fit geweest. Wat ik erg goed vind aan Paulien is dat ze er ook echt werk van maakt om de training persoonlijk op je ontwikkeling af te stemmen. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ze op de automatische piloot bezig was. Voortdurend bedenkt ze nieuwe oefeningen. Daarom blijft het elke keer opnieuw een verrassing wat je gaat doen. Ongemerkt wordt de lat gaandeweg telkens weer een stukje hoger gelegd. Met haar geduld, gedrevenheid en gevoel voor humor weet Paulien altijd weer een uiterst prettige sfeer te creëren.

{
Eric A. Mulder
{

Hoi Pien,
Nog ontzettend bedankt voor je mail met tips en de filmpjes. We vonden het een heel goede sessie vorige week. Je hebt gemerkt dat we geen toptalenten zijn maar wel heel enthousiast. We gaan de komende weken oefenen met de tips van jou!

{
Reinier Koops
{

Lekker buiten sporten, onder goede begeleiding en ook nog dichtbij huis; dat maakt het sporten met Pien voor mij ideaal.
De lessen zijn afwisselend en op niveau afgestemd. Pien daagt me uit om net een stapje harder te lopen of een oefening zwaarder te maken.
Het is gezellig maar na een uur ben ik wel “kapot” en dat geeft een goed gevoel.In de zomer hebben we ook in het zwembad getraind, dat was een leuke ervaring.
Geen les is hetzelfde en dat vind ik heel prettig. Anders ga je snel op de automatische piloot dingen doen en dat is hier absoluut niet het geval.
Een aanrader voor iedereen die van bewegen houdt!

{
Sietske van Haasteren
{

Sinds november 2014 train ik 1x per week en is Pien onze personal trainer. Ik was totaal niet bekend met het onder begeleiding buiten sporten. Ik kan uit eigen ervaring zeggen: Het is heerlijk en iedereen aan te bevelen. Het is een uur op hoog tempo actief zijn en daarna voldaan naar huis. Inmiddels heb ik duidelijk merkbaar een betere conditie. En dat mede, door het enthousiasme en vertrouwen van Pien. Dank je wel hiervoor en ik hoop dat velen die nu thuis op de bank zitten de kriebels krijgen en zich aanmelden. Succes! Pien!

{
Silvia
{

De laatste vijf jaar bestonden mijn sportactiviteiten vooral uit korte ‘sprintjes’ achter peuters aan, het al dan niet onder lichte dwang heen en weer sjouwen van kleine kinderen en het van de trappen zeulen van allerhande speelgoed en andere kindzaken. Ik beoefende dus niet bepaald topsport. Aangezien de sprintjes door de opgroeiende kinderen wel serieuzer begonnen te worden, werd het echt tijd om iets aan de conditie te gaan doen. Op zich is het fanatieke ‘Bootcamp’ dan niet wat als eerste op je ‘probeerlijstje’ staat.
Pien had echter dé oplossing voor niet-sporters als ik: namelijk ‘bootcamp light’! En dat besloot ik te gaan proberen, ondanks divers proestgelach van collega’s (Jij… – bootcamp??? Pfffhahahaha). Toch wel wat gespannen, fietste ik naar de eerste les. Na een uur alle spieren gevoeld te hebben, voelde ik me tot mijn grote verrassing als herboren! En ondanks de spierpijn de volgende dag, was ik er gelijk van overtuigd: hier ga ik mee door!
Wat bootcamp zo bijzonder maakt? Je bent lekker buiten, je hebt steun en gezelligheid van de medesporters. Daarnaast werk je jezelf zeer zeker in het zweet, maar toch anders dan in een sportschool. Je traint je hele lijf op je eigen niveau.
Natuurlijk kijkt Pien daarbij wel of je jezelf genoeg uitdaagt. Doordat de groepen niet al te groot zijn, krijg je nuttige persoonlijke tips waardoor blessures minimaal zijn, je het beter vol kunt houden en je je spieren beter traint.
Ik kan het – sporters en vooral ook niet sporters – absoluut aanraden!

{
Nataschja Kranenburg
{

Geen enkele training van Pien is hetzelfde. Met haar zorgvuldigheid zorgt zij ervoor dat elke les genoeg variatie kent, gebalanceerd is samengesteld, doelgericht en krachtig is en met veel enthousiasme wordt uitgevoerd. Daarbij is een dikke plus dat Pien niet alleen focust op een professionele groepsles, maar ruimschoots tijd maakt voor de individuele begeleiding. In mijn geval weet ze mij, na het herstellen van een hardnekkige blessure, met de juiste kennis te helpen met het opbouwen van een succesvol trainingsschema.

{
Larissa Taal
{

Via Deli-Line ben ik in contact gekomen met Pien. Daar heb ik me aangemeld voor gezamenlijk sporten om wat kilo’s kwijt te raken en om lekker te bewegen. Deze trainingen werden gegeven door Pien. We deden elke week wat anders. Wandelen, fietsen, zwemmen, conditie training en kracht training. Tijdens de krachttraining heeft Pien ook een test bij ons afgenomen en gekeken hoe onze spierspanning was. Dit was zinvol om te weten.
Ik heb de lessen heel leuk gevonden en vond het jammer dat het geen vervolg had. Ze stimuleerde mij om elke week te komen en dingen te doen die ik, als ik het alleen had moeten doen, niet zou gaan doen en ook niet vol zou houden. Heerlijk vond ik het om op deze manier bezig te zijn. En wie weet tot ziens.

{
Christa van Diemen
{

Ik had jaren lang stijve benen en een zere knie. Slijtage wees de foto uit. Diverse fysio,s hebben er naar gekeken en behandeld, niks hielp. Ik dacht hoe moet dit nou, kom achter een rollator terecht en ik ben pas 54. Mensen vroegen wat is er met jou aan de hand wat loop jij raar, ja slijtage zeggen de deskundige doe je niet veel aan tot dat ik een contact werd gebracht met Paulien. Wat deze dame voor kennis in huis heeft is zeldzaam ze maakte diverse foto,s van mijn houding toen ik voor het eerst kwam en mijn klachten had vertelt. Daarna maakte zij een plan van aanpak en we zijn gestart . Diverse oefeningen, ik ben echt flink aangepakt maar de resultaten zijn verbluffend. Nu 4 maanden later heb ik geen pijn meer, de knie is helemaal over als of ik er nog nooit last van heb gehad. De kracht in mijn benen is weer helemaal terug. Waar ik tien jaar lang last van heb gehad en artsen en fysio,s niks voor mij konden betekenen heeft Paulien met haar kennis en zeldzame gave onvoorstelbare resultaten bereikt . Pien je bent een genie, 1000 x bedankt!

{
Dik van Bladeren
Aalsmeer
{

Pauline is een inspirerende coach en trainer, die ik ieder kan aanbevelen.

Goede kennis van didactiek en methodiek, aangevuld met een sterk natuurlijk enthousiasme werkt erg inspirerend. `Overtuigd meer dan gemiddeld, doordat ze heel veel eigen ervaring heeft in de beleving van sport en activiteit. Kortom: een aanrader!

{
Dick de Kuijer
{

Twee jaar lang heb ik, Houkje Schuil, op vrijdagochtend met veel plezier en voldoening de lessen van Paulien van der Hoorn-Bakker gevolgd. Waarom ik zo enthousiast was?

Een aantal redenen:

Een juf die er zelf plezier in had, dat werkt sowieso stimulerend. Daarnaast een grote variatie in de lessen die altijd goed voorbereid waren. Lessen waarin steeds het hele lichaam in actie kwam. Afwisseling in de muzikale ondersteuning. Tot slot oog en oor voor de individuele deelnemer(ster). Kortom een ochtend die zowel voor lichaam als geest een heilzame werking had. Ik kreeg er energie van!

Helaas stopte de Flexi fitness in Leimuiden waardoor er aan de lessen van Pauline ook een einde kwam. Ik wens Pauline alle succes voor de toekomst en kan iedereen,jong of oud, aanraden haar lessen te gaan volgen. Ze heeft een ruime keus aan mogelijkheden. Succes en plezier verzekerd!!

{
Houkje Schuil
{

Ik heb bij Pien personal training zowel de bootcamp als de personal training lessen gevolgd.
Ik heb Pien leren kennen als een trainer die serieus met haar vak omgaat. Zij blijft trainingen en opleidingen volgen om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij kijkt altijd wat zij beter of meer kan doen en is heel betrokken bij haar klanten. Pien is goed op de hoogte van het menselijk lichaam en van voeding en is voor iedereen toegankelijk. Zij treedt mensen zonder oordeel tegemoet. Jouw doel(en) neemt zij als uitgangspunt waarbij zij jou persoonlijke situatie goed meeneemt in haar aanbod. Blessures of lichamelijke ‘ongemakken’ of ziektes neemt zij serieus, daar bouwt zij de oefeningen om heen of zij voegt juist speciale oefeningen die helpend zijn in haar aanbod toe. Pien let erg op de lichaamshouding bij oefeningen waardoor je weet dat je het goed doet. Zij is een motivator, altijd enthousiast, vrolijk en gebruikt haar humor om het zo leuk mogelijk te maken.
Bij twijfel, ik zeg doen, dan ervaar je hoe fijn en leuk het is om aan jezelf te werken!

{
Maaike van Weering
{

Al enige tijd was ik op zoek naar een personal trainer om mij te helpen mijn krachttrainingen goed en effectief te doen.

Pien is het geworden. Haar aanpak is praktisch en respectvol. Op een hele open en zachte manier stelde zij de juiste vragen. Hierbij had zij bovenal aandacht voor mijn mogelijkheden en wensen. Het resultaat is een prachtig trainingsschema dat zich in een aantal weken al bewijst.
Mede door Pien heb ik mijn mogelijkheden (her)ontdekt om op een juiste wijze te  trainen en mijn doelstellingen te gaan realiseren.

 

 

{
Ruud Kouwenoord
{

Wat mij het meest aanspreekt in de personal training met Pauline is de manier waarop zij mij begeleidt. Dat doet zij constructief, enthousiast, plezierig en met humor en veel inzet.

Net met pensioen, nam ik mij voor mijn gewicht te verminderen en mijn conditie te verbeteren. Via haar website kwam ik 6 maanden geleden bij haar terecht.

Daar ben ik nog steeds erg blij mee. Zij maakt er maatwerk van en komt niet met een standaardprogramma. Zij combineert op een professionele manier bewegings- en  voedingsadviezen. Pauline pakt stevig aan, verlegt grenzen, geeft tips en reageert altijd meteen op vragen per app of mail. En legt op een mooie manier de vinger op de zere plek, als dat nodig is. Ze maakt dat je het traject serieus neemt.

Met mijn doelen lig ik op koers. Ik weeg inmiddels beduidend minder en mijn conditie is er stukken op vooruitgegaan. Heb weer meer energie en zit beter in mijn vel. Ik kan haar aanraden!

{
Henk te Winkel
{

Afgelopen april (2021), tijdens de 2e of 3e lockdown was ik het thuis zitten helemaal zat. Want ik zat letterlijk de hele dag. Ik verplaatste van de ontbijttafel, naar mijn bureau, naar de eettafel en naar de bank…. Van het thuis sporten kwam niets meer terecht en het vele zitten begon ik in mijn lichaam te voelen. Pauline ken ik van de bootcamp lessen in Leimuiden en ik had bedacht dat zij de juiste stok achter de deur was om mij weer ‘op gang’ te helpen.

En dat is zo! Pauline is super enthousiast en dat werkt motiverend. Daarnaast vraagt ze veel en luistert goed. Hierdoor weet zij precies wat er in je lichaam speelt en daar houdt zij tijdens de trainingen goed rekening mee. Dat geeft vertrouwen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik weer zin heb gekregen in het sporten en dat ik beter weet waar ik op moet letten en wat belangrijk is voor mij.

Ik kan nu weer zelf aan de slag. Dat is fijn en een beetje jammer omdat sporten met Pien heel erg leuk en gezellig is. Ik kan Pauline aan iedereen aanbevelen!

 

{
Marijn Jongen-van der Laan
{

Een half jaar geleden ben ik bij Pien gekomen met de hulpvraag: om mij te helpen weer actiever te worden en het zou mooi meegenomen zijn als ik wat kilo’s zou kwijtraken.
Mijn doel was ook om de Elfstedentocht te fietsen met de racefiets.
Mijn doelen zijn in zoverre bereikt dat ik actiever ben geworden, niet alleen op sport gebied maar ook met de alle dagelijkse zaken. En qua gewicht ben ik ook een paar kilo kwijtgeraakt, dus dat was mooi meegenomen!

Helaas heb ik met Pinksteren niet de de Elfstedentocht uit gereden, maar dat kwam niet door Pien, dat lag meer aan het “lekkere” Hollandse weer.12 graden , regen en windkracht 5.
Nu 6 weken nadat, ik mijn laatste sessie bij Pien heb gevolgd, voel ik me nog steeds fit en energiek.

Pien,   hartelijk bedankt voor je steun, inspiratie en de samenwerking.

{
William Maes
{

Ik ben bij Pien gaan trainen omdat ik een zetje in mijn rug moest krijgen.
Een aantal keer geweest en Pien was zeer gemotiveerd, dus ik ook.
Zelfs oefeningen doe ik thuis.
Zij heeft ervoor gezorgd dat ik sporten leuk ben gaan vinden, doordat ik voel dat ik fitter wordt.
Bedankt Pien voor dit zetje.
Kom zeker weer bij je terug wanneer het minder makkelijk gaat.

{
Monique de Wagenaar
{

Pauline heeft mij geholpen na mijn zwangerschap om te herstellen van een diastase. Ook heb ik snel last van blessures. Pauline heeft geholpen om de belastbaarheid van mijn lichaam wekelijks op te bouwen. Door haar kennis op het gebied van fysiotherapie kreeg ik bij iedere oefening goede aanwijzingen en tips om blessures te voorkomen. Haar enthousiasme, ervaring en kunde hebben ervoor gezorgd dat ik weer helemaal fit ben.

{
Bianca Klein
{

Wij kijken terug op een mooie tijd trainen bij Pien Personal Training.

Pien geeft de juiste coaching in zowel bewegen als voeding.
Wij hebben fijne trainingen gehad met de juiste tips voor een gezonde en fitte toekomst.
Als we weer toe zijn aan Personal Training zullen we ons zeker weer melden bij Pien Personal Training.

{
Patrick en Kim van Eijk