Pien Personal Training AFVALLEN

TIJD OM FIT TE WORDEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Personal Training

Wilt u ook werken aan u zelf en gezond oud worden? Sterk, vitaal, fit en een gezonde leefstijl volhouden wat bij u past? Gerichte revalidatie training, afvallen, meer spiermassa? Of heeft u juist iemand nodig die u helpt zodat u gericht beweegt en u doelen bereikt? Pien Personal Training helpt u daar graag bij.

Corrective exercises in geval van disbalans

Corrigerende exercise (oefeningen) is een techniek die gebruik maakt van een goed begrip van anatomie, kinesiologie en biomechanica om bewegingscompensaties en onevenwichtigheden aan te pakken en te corrigeren om de algehele kwaliteit van beweging tijdens trainingen en in het dagelijks leven te verbeteren.

Daarnaast kan de training bestaan uit

Rekken, strekken, dynamische warming up en/of YOGA oefeningen.

SMR self myofascial release

Met een lacross bal en/of foamrol maken we bepaalde punten in het lichaam soepel, drukpunten. Hiermee zorgen we ervoor dat de lenigheid en bewegingen van de spier verbeterd wordt. En indirect gaat de beweeglijkheid van de gewrichten beter.

Core stability

Versterken van onze rug- en buikspieren ofwel ons fundament !

Balansoefeningen

Het woord zegt het al oefenen van het evenwicht.

Plyometrische oefeningen

Deze zijn belangrijk om de spieren een snelle, krachtige en explosieve beweging aan te leren op een gecontroleerde manier. De belastbaarheid van pezen, kapsels en gewrichten wordt hiermee vergroot.

SAQ speed agility quickness training

Onze aansturing vanuit de hersenen naar de spieren behouden en ontwikkelen (uitdagen)

Kracht

Dit trainen we veelal in circuitvorm om een trainingsprikkel te geven aan het hele lichaam voor een Total Body Workout.

Pien Personal Training - Balans 1

ERVARINGEN KLANTEN

{

We zijn inmiddels 6 jaar verder en nog steeds train ik met Pien! “Ik haat sport” had ik op het intake-formulier gezet, maar nu kan ik niet meer zonder. In de coronatijd zijn we begonnen om 1 x per week bij mij thuis te trainen en dat bevalt zo goed, dat we dat blijven doen, nu samen met mijn vriend, die ook heel blij is met Pien. Daarnaast ga ik nu ook weer 1 x per week naar de sportschool, om daar (met Pien natuurlijk) te sporten. 2,5 jaar geleden zijn in mijn knie de kruisbanden doorgescheurd door een ski ongeluk. Dankzij de professionele begeleiding van Pien kan ik nu alles en wel ZONDER kruisbanden. Ik ben dankbaar en blij met de gezellige sportuurtjes, die nooit saai of vervelend zijn.

{
Corrie Regelink