Pien Personal Training AFVALLEN

TIJD OM FIT TE WORDEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Personal Training

Wilt u ook werken aan u zelf en gezond oud worden? Sterk, vitaal, fit en een gezonde leefstijl volhouden wat bij u past? Gerichte revalidatie training, afvallen, meer spiermassa? Of heeft u juist iemand nodig die u helpt zodat u gericht beweegt en u doelen bereikt? Pien Personal Training helpt u daar graag bij.

Corrective exercises in geval van disbalans

Corrigerende exercise (oefeningen) is een techniek die gebruik maakt van een goed begrip van anatomie, kinesiologie en biomechanica om bewegingscompensaties en onevenwichtigheden aan te pakken en te corrigeren om de algehele kwaliteit van beweging tijdens trainingen en in het dagelijks leven te verbeteren.

Daarnaast kan de training bestaan uit

Rekken, strekken, dynamische warming up en/of YOGA oefeningen.

SMR self myofascial release

Met een lacross bal en/of foamrol maken we bepaalde punten in het lichaam soepel, drukpunten. Hiermee zorgen we ervoor dat de lenigheid en bewegingen van de spier verbeterd wordt. En indirect gaat de beweeglijkheid van de gewrichten beter.

Core stability

Versterken van onze rug- en buikspieren ofwel ons fundament !

Balansoefeningen

Het woord zegt het al oefenen van het evenwicht.

Plyometrische oefeningen

Deze zijn belangrijk om de spieren een snelle, krachtige en explosieve beweging aan te leren op een gecontroleerde manier. De belastbaarheid van pezen, kapsels en gewrichten wordt hiermee vergroot.

SAQ speed agility quickness training

Onze aansturing vanuit de hersenen naar de spieren behouden en ontwikkelen (uitdagen)

Kracht

Dit trainen we veelal in circuitvorm om een trainingsprikkel te geven aan het hele lichaam voor een Total Body Workout.

Pien Personal Training - Balans 1

ERVARINGEN KLANTEN

{

Via Deli-Line ben ik in contact gekomen met Pien. Daar heb ik me aangemeld voor gezamenlijk sporten om wat kilo’s kwijt te raken en om lekker te bewegen. Deze trainingen werden gegeven door Pien. We deden elke week wat anders. Wandelen, fietsen, zwemmen, conditie training en kracht training. Tijdens de krachttraining heeft Pien ook een test bij ons afgenomen en gekeken hoe onze spierspanning was. Dit was zinvol om te weten.
Ik heb de lessen heel leuk gevonden en vond het jammer dat het geen vervolg had. Ze stimuleerde mij om elke week te komen en dingen te doen die ik, als ik het alleen had moeten doen, niet zou gaan doen en ook niet vol zou houden. Heerlijk vond ik het om op deze manier bezig te zijn. En wie weet tot ziens.

{
Christa van Diemen