Pien Personal Training AFVALLEN

TIJD OM FIT TE WORDEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Personal Training

Wilt u ook werken aan u zelf en gezond oud worden? Sterk, vitaal, fit en een gezonde leefstijl volhouden wat bij u past? Gerichte revalidatie training, afvallen, meer spiermassa? Of heeft u juist iemand nodig die u helpt zodat u gericht beweegt en u doelen bereikt? Pien Personal Training helpt u daar graag bij.

Corrective exercises in geval van disbalans

Corrigerende exercise (oefeningen) is een techniek die gebruik maakt van een goed begrip van anatomie, kinesiologie en biomechanica om bewegingscompensaties en onevenwichtigheden aan te pakken en te corrigeren om de algehele kwaliteit van beweging tijdens trainingen en in het dagelijks leven te verbeteren.

Daarnaast kan de training bestaan uit

Rekken, strekken, dynamische warming up en/of YOGA oefeningen.

SMR self myofascial release

Met een lacross bal en/of foamrol maken we bepaalde punten in het lichaam soepel, drukpunten. Hiermee zorgen we ervoor dat de lenigheid en bewegingen van de spier verbeterd wordt. En indirect gaat de beweeglijkheid van de gewrichten beter.

Core stability

Versterken van onze rug- en buikspieren ofwel ons fundament !

Balansoefeningen

Het woord zegt het al oefenen van het evenwicht.

Plyometrische oefeningen

Deze zijn belangrijk om de spieren een snelle, krachtige en explosieve beweging aan te leren op een gecontroleerde manier. De belastbaarheid van pezen, kapsels en gewrichten wordt hiermee vergroot.

SAQ speed agility quickness training

Onze aansturing vanuit de hersenen naar de spieren behouden en ontwikkelen (uitdagen)

Kracht

Dit trainen we veelal in circuitvorm om een trainingsprikkel te geven aan het hele lichaam voor een Total Body Workout.

Pien Personal Training - Balans 1

ERVARINGEN KLANTEN

{

Ik stoeide al een tijdje op de sportschool met, fietsen, roeien etc. met de illusie als ik dat nou maar fanatiek doe val ik af. Nee dus! Ik kreeg alleen maar pijntjes en een maatje kleiner kwam niet in zicht. Toen heb ik Pien gevraagd om advies. Haar eerste vraag was; wat wil je bereiken?
Mijn doel was geen Six pack maar een minder bolle “one pack” en zinvolle spierbewegings oefeningen. Met het motto “if you don’t use them you loose them” !!!!
Na een sessie met het nemen van foto’s voor mijn houding en filmpjes voor mijn bewegen werd een heldere, voor mij zeer herkenbare, analyse gemaakt: heupen wat scheef en loopje ongelijk.
Pien heeft een gecombineerd pakket van oefeningen met en zonder toestellen voor mij op maat gemaakt. Dat werkt perfect en de niet toestel oefeningen kan ik tussendoor ook thuis doen.

 

{
Rob Loekenbach