Pien Personal Training AFVALLEN

TIJD OM FIT TE WORDEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Personal Training

Wilt u ook werken aan u zelf en gezond oud worden? Sterk, vitaal, fit en een gezonde leefstijl volhouden wat bij u past? Gerichte revalidatie training, afvallen, meer spiermassa? Of heeft u juist iemand nodig die u helpt zodat u gericht beweegt en u doelen bereikt? Pien Personal Training helpt u daar graag bij.

Corrective exercises in geval van disbalans

Corrigerende exercise (oefeningen) is een techniek die gebruik maakt van een goed begrip van anatomie, kinesiologie en biomechanica om bewegingscompensaties en onevenwichtigheden aan te pakken en te corrigeren om de algehele kwaliteit van beweging tijdens trainingen en in het dagelijks leven te verbeteren.

Daarnaast kan de training bestaan uit

Rekken, strekken, dynamische warming up en/of YOGA oefeningen.

SMR self myofascial release

Met een lacross bal en/of foamrol maken we bepaalde punten in het lichaam soepel, drukpunten. Hiermee zorgen we ervoor dat de lenigheid en bewegingen van de spier verbeterd wordt. En indirect gaat de beweeglijkheid van de gewrichten beter.

Core stability

Versterken van onze rug- en buikspieren ofwel ons fundament !

Balansoefeningen

Het woord zegt het al oefenen van het evenwicht.

Plyometrische oefeningen

Deze zijn belangrijk om de spieren een snelle, krachtige en explosieve beweging aan te leren op een gecontroleerde manier. De belastbaarheid van pezen, kapsels en gewrichten wordt hiermee vergroot.

SAQ speed agility quickness training

Onze aansturing vanuit de hersenen naar de spieren behouden en ontwikkelen (uitdagen)

Kracht

Dit trainen we veelal in circuitvorm om een trainingsprikkel te geven aan het hele lichaam voor een Total Body Workout.

Pien Personal Training - Balans 1

ERVARINGEN KLANTEN

{

Wat mij het meest aanspreekt in de personal training met Pauline is de manier waarop zij mij begeleidt. Dat doet zij constructief, enthousiast, plezierig en met humor en veel inzet.

Net met pensioen, nam ik mij voor mijn gewicht te verminderen en mijn conditie te verbeteren. Via haar website kwam ik 6 maanden geleden bij haar terecht.

Daar ben ik nog steeds erg blij mee. Zij maakt er maatwerk van en komt niet met een standaardprogramma. Zij combineert op een professionele manier bewegings- en  voedingsadviezen. Pauline pakt stevig aan, verlegt grenzen, geeft tips en reageert altijd meteen op vragen per app of mail. En legt op een mooie manier de vinger op de zere plek, als dat nodig is. Ze maakt dat je het traject serieus neemt.

Met mijn doelen lig ik op koers. Ik weeg inmiddels beduidend minder en mijn conditie is er stukken op vooruitgegaan. Heb weer meer energie en zit beter in mijn vel. Ik kan haar aanraden!

{
Henk te Winkel