Gezonde voeding is de basis!! VOEDINGSCONSULENTE

TIJD OM FIT TE WORDEN DOOR GEZOND ETEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

GEZOND ETEN EN DE JUISTE VOEDING

Voeding speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. We zijn ons meer bewust van de positieve effecten van gezonde voeding op onze gezondheid. Maar wat is gezond eten en wat juist niet? Eet ik wel gezond? Proberen we van alles maar helaas zonder blijvende resultaat.

Ook daar kan ik u bij helpen!

Wilt u aankomen? Meer spiermassa? Minder vet? Afvallen? Gezonder eten? Verbeteren in Sportprestatie? Cholesterol omlaag brengen? Fitter en vitaler voelen? Tijdens een persoonlijk intake gesprek bespreken we wat u doelen zijn. We gaan wegen en meten, daarna bespreken we hoe we dit doel gaan gaan bereiken.

Er zijn verschillende opties voor gewichtsbeheersing. Naast persoonlijke coaching of op afstand via de Pien Personal training app. Zijn er ook verschillende andere mogelijkheden zoals:
Make the Switch met 10 dagen Sportvasten en Keep the Switch,
Fittergy Vegan Flex (detox)
Forever FIT C9 (detox), C15 en C30 .

Wilt u een specifiek menu? Wat afgestemd is op u leeftijd, geslacht, lengte en gewicht? En met u doelen bijvoorbeeld afvallen, spiermassa of juist op gewicht blijven? Dan kunt u ook zich hier aanmelden. Tegen een vergoeding krijgt u dan een specifiek afgestemd eetprogramma!
https://weekschema.nl/aanmelden?code=pien

Pien Personal Training - Voedingsconsulente - Gezond eten en goed bewegen

SPORTVASTEN

VEGAN FLEX

FOREVER FIT

ERVARINGEN KLANTEN

{

Omdat ik door een hersenbloeding flink werd teruggeworpen qua fitheid, besloot ik een personal trainer in de arm te nemen die mij kon helpen om mijn basis fitheid naar een hoger plan te brengen. Pien werd mij door meerdere mensen aangeraden. Samen met een collega word ik nu twee keer in de week onder handen genomen door Paulien. Dit naar volle tevredenheid. Ik ben volgens mij niet eerder zo fit geweest. Wat ik erg goed vind aan Paulien is dat ze er ook echt werk van maakt om de training persoonlijk op je ontwikkeling af te stemmen. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ze op de automatische piloot bezig was. Voortdurend bedenkt ze nieuwe oefeningen. Daarom blijft het elke keer opnieuw een verrassing wat je gaat doen. Ongemerkt wordt de lat gaandeweg telkens weer een stukje hoger gelegd. Met haar geduld, gedrevenheid en gevoel voor humor weet Paulien altijd weer een uiterst prettige sfeer te creëren.

{
Eric A. Mulder