Gezonde voeding is de basis!! VOEDINGSCONSULENTE

TIJD OM FIT TE WORDEN DOOR GEZOND ETEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

GEZOND ETEN EN DE JUISTE VOEDING

Voeding speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. We zijn ons meer bewust van de positieve effecten van gezonde voeding op onze gezondheid. Maar wat is gezond eten en wat juist niet? Eet ik wel gezond? Proberen we van alles maar helaas zonder blijvende resultaat.

Ook daar kan ik u bij helpen!

Wilt u aankomen? Meer spiermassa? Minder vet? Afvallen? Gezonder eten? Verbeteren in Sportprestatie? Cholesterol omlaag brengen? Fitter en vitaler voelen? Tijdens een persoonlijk intake gesprek bespreken we wat u doelen zijn. We gaan wegen en meten, daarna bespreken we hoe we dit doel gaan gaan bereiken.

Er zijn verschillende opties voor gewichtsbeheersing. Naast persoonlijke coaching of op afstand via de Pien Personal training app. Zijn er ook verschillende andere mogelijkheden zoals:
Make the Switch met 10 dagen Sportvasten en Keep the Switch,
Fittergy Vegan Flex (detox)
Forever FIT C9 (detox), C15 en C30 .

Wilt u een specifiek menu? Wat afgestemd is op u leeftijd, geslacht, lengte en gewicht? En met u doelen bijvoorbeeld afvallen, spiermassa of juist op gewicht blijven? Dan kunt u ook zich hier aanmelden. Tegen een vergoeding krijgt u dan een specifiek afgestemd eetprogramma!
https://weekschema.nl/aanmelden?code=pien

Pien Personal Training - Voedingsconsulente - Gezond eten en goed bewegen

SPORTVASTEN

VEGAN FLEX

FOREVER FIT

ERVARINGEN KLANTEN

{

Een half jaar geleden ben ik bij Pien gekomen met de hulpvraag: om mij te helpen weer actiever te worden en het zou mooi meegenomen zijn als ik wat kilo’s zou kwijtraken.
Mijn doel was ook om de Elfstedentocht te fietsen met de racefiets.
Mijn doelen zijn in zoverre bereikt dat ik actiever ben geworden, niet alleen op sport gebied maar ook met de alle dagelijkse zaken. En qua gewicht ben ik ook een paar kilo kwijtgeraakt, dus dat was mooi meegenomen!

Helaas heb ik met Pinksteren niet de de Elfstedentocht uit gereden, maar dat kwam niet door Pien, dat lag meer aan het “lekkere” Hollandse weer.12 graden , regen en windkracht 5.
Nu 6 weken nadat, ik mijn laatste sessie bij Pien heb gevolgd, voel ik me nog steeds fit en energiek.

Pien,   hartelijk bedankt voor je steun, inspiratie en de samenwerking.

{
William Maes