Gezonde voeding is de basis!! VOEDINGSCONSULENTE

TIJD OM FIT TE WORDEN DOOR GEZOND ETEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

GEZOND ETEN EN DE JUISTE VOEDING

Voeding speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. We zijn ons meer bewust van de positieve effecten van gezonde voeding op onze gezondheid. Maar wat is gezond eten en wat juist niet? Eet ik wel gezond? Proberen we van alles maar helaas zonder blijvende resultaat.

Ook daar kan ik u bij helpen!

Wilt u aankomen? Meer spiermassa? Minder vet? Afvallen? Gezonder eten? Verbeteren in Sportprestatie? Cholesterol omlaag brengen? Fitter en vitaler voelen? Tijdens een persoonlijk intake gesprek bespreken we wat u doelen zijn. We gaan wegen en meten, daarna bespreken we hoe we dit doel gaan gaan bereiken.

Er zijn verschillende opties voor gewichtsbeheersing. Naast persoonlijke coaching of op afstand via de Pien Personal training app. Zijn er ook verschillende andere mogelijkheden zoals:
Make the Switch met 10 dagen Sportvasten en Keep the Switch,
Fittergy Vegan Flex (detox)
Forever FIT C9 (detox), C15 en C30 .

Wilt u een specifiek menu? Wat afgestemd is op u leeftijd, geslacht, lengte en gewicht? En met u doelen bijvoorbeeld afvallen, spiermassa of juist op gewicht blijven? Dan kunt u ook zich hier aanmelden. Tegen een vergoeding krijgt u dan een specifiek afgestemd eetprogramma!
https://weekschema.nl/aanmelden?code=pien

Pien Personal Training - Voedingsconsulente - Gezond eten en goed bewegen

SPORTVASTEN

VEGAN FLEX

FOREVER FIT

ERVARINGEN KLANTEN

{

Voor mij is p.t. bij Pien de beste remedie om m’n conditie op peil te houden.

Natuurlijk voel je bij het ouder worden de kracht in je lijf afnemen, maar dat zou veel sneller gaan als ik Pauline niet had.

Vroeger tenniste ik 3 keer per week, maar als gevolg van een schouderblessure moest ik daarmee stoppen. Mijn conditie nam flink af en een paar maanden voordat ik op skivakantie zou gaan besloot ik om aan het werk te gaan bij Pauline om in korte tijd wat conditie op te bouwen.

Dat is aardig gelukt en ik ben bij Pauline gebleven. Iedere week een uur, eigenlijk te weinig, maar tien keer beter dan helemaal geen training. Bovendien voelt een uur trainen bij Pien beter aan dan wanneer je in je eentje twee uur lang allerlei apparaten beklimt.

Bij Pien komt persoonlijke aandacht voorop. En dat voelt goed.

{
Willem van de Meent (1946)