TIJD OM FIT TE WORDEN DOOR GEZOND ETEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Forever F.I.T. – C9

Detox in negen dagen. Tijdens C9 volgt u een effectief voedingsschema en bewegingsplan, u gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. U leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee u vervolgens gefundeerd verder kunt. C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die u combineert met onze Aloë Vera drank. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen u uw doelen te bereiken. Volg de stappen in uw programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die u direct kunt toepassen.

Forever F.I.T. – F15 beginner

Neem met F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Of u nu net begint met sporten en gezonder eten, of al veel ervaring heeft: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau. Kies voor F15 BEGINNER als u wilt starten met een gezondere levensstijl.

Voor wie:

F15 BEGINNER is het juiste programma voor u als u net de C9 heeft volbracht óf nog niet of nauwelijks sport en wilt starten met een gezondere levensstijl. Met dit programma leert u de basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven.

Forever F.I.T. – F15 intermediate

Neem met het vijftien daagse programma F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Of u nu net begint met sporten en gezonder eten, of al veel ervaring heeft: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau. Ga voor F15 INTERMEDIATE als sporten en gezond eten al onderdeel zijn van uw dagelijks leven en u klaar bent voor een volgende stap.

Voor wie:

Voor mensen die na het afronden van de F15 BEGINNER hun transformatie willen voortzetten. Maar het programma is ook ideaal voor mensen die al redelijk actief zijn en hun sportieve activiteiten willen opvoeren en gezonde gewoontes willen volhouden. In dit programma wordt ook trainen met gewichten geïntroduceerd. Men werkt met een voedings- en supplementenschema, gezonde recepten, krachttraining, cardio met een hoge intensiteit, interval training en yoga. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, informatie over het blijvend veranderen van de levensstijl, maar ook algemene informatie over bijvoorbeeld het belang van een goede nachtrust.

Forever Living - FIT C9 - Detox 2

ERVARINGEN KLANTEN

{

Wat mij het meest aanspreekt in de personal training met Pauline is de manier waarop zij mij begeleidt. Dat doet zij constructief, enthousiast, plezierig en met humor en veel inzet.

Net met pensioen, nam ik mij voor mijn gewicht te verminderen en mijn conditie te verbeteren. Via haar website kwam ik 6 maanden geleden bij haar terecht.

Daar ben ik nog steeds erg blij mee. Zij maakt er maatwerk van en komt niet met een standaardprogramma. Zij combineert op een professionele manier bewegings- en  voedingsadviezen. Pauline pakt stevig aan, verlegt grenzen, geeft tips en reageert altijd meteen op vragen per app of mail. En legt op een mooie manier de vinger op de zere plek, als dat nodig is. Ze maakt dat je het traject serieus neemt.

Met mijn doelen lig ik op koers. Ik weeg inmiddels beduidend minder en mijn conditie is er stukken op vooruitgegaan. Heb weer meer energie en zit beter in mijn vel. Ik kan haar aanraden!

{
Henk te Winkel