TIJD OM FIT TE WORDEN DOOR GEZOND ETEN

MET PIEN PERSONAL TRAINING

Forever F.I.T. – C9

Detox in negen dagen. Tijdens C9 volgt u een effectief voedingsschema en bewegingsplan, u gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. U leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee u vervolgens gefundeerd verder kunt. C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die u combineert met onze Aloë Vera drank. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen u uw doelen te bereiken. Volg de stappen in uw programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die u direct kunt toepassen.

Forever F.I.T. – F15 beginner

Neem met F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Of u nu net begint met sporten en gezonder eten, of al veel ervaring heeft: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau. Kies voor F15 BEGINNER als u wilt starten met een gezondere levensstijl.

Voor wie:

F15 BEGINNER is het juiste programma voor u als u net de C9 heeft volbracht óf nog niet of nauwelijks sport en wilt starten met een gezondere levensstijl. Met dit programma leert u de basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven.

Forever F.I.T. – F15 intermediate

Neem met het vijftien daagse programma F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Of u nu net begint met sporten en gezonder eten, of al veel ervaring heeft: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau. Ga voor F15 INTERMEDIATE als sporten en gezond eten al onderdeel zijn van uw dagelijks leven en u klaar bent voor een volgende stap.

Voor wie:

Voor mensen die na het afronden van de F15 BEGINNER hun transformatie willen voortzetten. Maar het programma is ook ideaal voor mensen die al redelijk actief zijn en hun sportieve activiteiten willen opvoeren en gezonde gewoontes willen volhouden. In dit programma wordt ook trainen met gewichten geïntroduceerd. Men werkt met een voedings- en supplementenschema, gezonde recepten, krachttraining, cardio met een hoge intensiteit, interval training en yoga. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, informatie over het blijvend veranderen van de levensstijl, maar ook algemene informatie over bijvoorbeeld het belang van een goede nachtrust.

Forever Living - FIT C9 - Detox 2

ERVARINGEN KLANTEN

{

Ik had jaren lang stijve benen en een zere knie. Slijtage wees de foto uit. Diverse fysio,s hebben er naar gekeken en behandeld, niks hielp. Ik dacht hoe moet dit nou, kom achter een rollator terecht en ik ben pas 54. Mensen vroegen wat is er met jou aan de hand wat loop jij raar, ja slijtage zeggen de deskundige doe je niet veel aan tot dat ik een contact werd gebracht met Paulien. Wat deze dame voor kennis in huis heeft is zeldzaam ze maakte diverse foto,s van mijn houding toen ik voor het eerst kwam en mijn klachten had vertelt. Daarna maakte zij een plan van aanpak en we zijn gestart . Diverse oefeningen, ik ben echt flink aangepakt maar de resultaten zijn verbluffend. Nu 4 maanden later heb ik geen pijn meer, de knie is helemaal over als of ik er nog nooit last van heb gehad. De kracht in mijn benen is weer helemaal terug. Waar ik tien jaar lang last van heb gehad en artsen en fysio,s niks voor mij konden betekenen heeft Paulien met haar kennis en zeldzame gave onvoorstelbare resultaten bereikt . Pien je bent een genie, 1000 x bedankt!

{
Dik van Bladeren
Aalsmeer