LEVERINGSVOORWAARDEN PIEN PERSONAL TRAINING

Retourbeleid

Retourneren Je hebt het recht om je bestelling, zonder opgave van redenen, te herroepen binnen een termijn van 14 dagen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de complete bestelling fysiek in bezit krijgt. De verpakking dient onaangebroken te zijn.

 

Hoe kan ik mijn pakket retourneren?

Wanneer je een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren / het herroepingsrecht uit wilt oefenen, dien je ons hiervan op de hoogte te stellen.
Dit kan schriftelijk (brief met reden van retourneren bij je pakket), via de mail of telefonisch.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Zie bijlage brief herroepingsrecht.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper.

Ons retouradres is:
Pien Personal Training
Fazant 7
2451 VK Leimuiden

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Retour betaling

De betaling retour wordt gedaan nadat de goederen in goede staat retour zijn ontvangen. U ontvangt alleen de kosten van de goederen, via de betaling van de bank.

 

Verzendmethode

De verzendmethode is via Post nl. Hiervoor zijn de kosten voor de koper.
Eventueel kunt u de supplementen ook fysiek komen ophalen of brengen bij Pien Personal Training.

 

Levering

Wanneer je een bestelling plaatst op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur, versturen we het pakket nog dezelfde dag. Bestellingen die na 16:00 uur of in het weekend geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. In drukke periodes kan het voorkomen dat je de levering na twee werkdagen ontvangt. Mocht het onverhoopt niet op voorraad zijn dan krijgt u een mail over de status van het product.
Risico en aansprakelijkheid
De producten neemt u op eigen risico in. Pien Personal Training stelt zich hier niet voor aansprakelijk.

 

Betalingsvoorwaarden

Als er aan de betaling is voldaan zal het product verzonden worden.

 

Persoonsgegevens

Persoonlijke informatie verstrekt of verzameld via of in verband met deze website zal uitsluitend worden gebruikt overeenkomstig de voorwaarden van de privacyverklaring.
Pien personal training is niet aan gebonden aan concurrentie -, relatie- en boetebeding

 

Contact

Als u vragen of verzoeken heeft over deze website van Pien Personal Training kunt u contact opnemen met:
Pien Personal Training
Fazant 7
2451VK  Leimuiden
Telefoon: +31 652135515
info@pienpersonaltraining.nl
BTW: NL001979539B18
KvK: 74236849

 

Modelformulier

Onderstaand een voorbeeld van een Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
———————————————————————–
Pien Personal Training
Fazant 7,
2451 VK Leimuiden

Consument
Naam:
Adres:
Postcode/Woonplaats

• Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
De geleverde producten:

• Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
Handtekening consument(en)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is
———————————————————————–