fotofotofoto

Nieuws

Laatste weken Bootcamp

Tijd is een schaarste en ook bij mij :) Hierdoor heb ik moeten besluiten om te stoppen met de Bootcamp.  Ik ga namelijk een nieuwe uitdaging aan ! Ik ga fysiotherapie studeren. Zodat ik nog meer inzichten krijg en nog meer u als client kan helpen.

INFORMATIE“ZELF MASSAGE” TRIGGERPOINTS

HET VERMINDEREN OF VERHELPEN VAN PIJN D.M.V. TRIGGERPOINT MASSAGE IS EEN ZEER EFFECTIEVE METHODE WAARMEE U ZELF INVLOED KAN UITOEFENEN OP UW KLACHTEN.

Deelname is €10 en dat is incl. een massage bal ter waarde van €5 zodat u gelijk aan de slag kan!!
Graag opgeven via mij persoonlijk of info@pienpersonaltraining.nl of 06) 52135515.

Vrijdag 18/1          10.00-10.30 uur

Dinsdag 22/1       08.00-08.30 uur

Woensdag 23/1   08.30-09.00 uur

Donderdag 24/1   19.00-19.30 uur

 

Diploma Orthomoleculair voedingsadviseur

Voeding is belangrijk het voorkomt gezondheidsklachten en met voeding repareer je jezelf als je ziek bent. Daarom een mooie toevoeging om mijn Personal training klanten nog beter te kunnen begeleiden! Wil je meer informatie dan hoor ik het graag.

Winnaar gemeente Kaag en braassem

 

Met de meeste stemmen en hoogste waardering. De winnaar Gold Award Pien personal training. Prijs uitreiking en op de foto met Katja Schuurman :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beste Personal trainer voor de Gemeente Kaag en Braassem!

 

Beste Pien personal trainer,

 

Gefeliciteerd, jij hebt een mooie titel in de gemeente Kaag en Braassem gewonnen. Daarnaast heb je een Gold Award gewonnen, want je hebt een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen!!

 

Dit betekent dat jij prachtige Awards kunt ontvangen op 3 juni tijdens de Award Uitreiking. 

 

Dutch Fitness Awards!

 

En ik ben genomineerd als Personal trainer!

 

 

Beste,,,

 

Wil je op mij stemmen?
https://www.dutchfitnessawards.nl/

 

rn

Pien personal training
Leimuiden of Kaag en Braassem

rn

Er zijn leuke prijzen te winnen :)
Alvast bedankt !!

rn

 

 

 

Pien gaat weer van start met de groepslessen op 06/09!

 

Naast persoonlijke begeleiding geeft Pien ook Bootcamp op de woensdagavond en een nieuw soort Yoga namelijk Nirvana. Nirvana is een heerlijke ontspannen les waarbij pilates oefeningen gedaan worden op een zeer relaxede muziek. Door de theta waves word je ook rustig/ ontstresst en samen met de oefeningen zorgt het ervoor dat je ook het lichaam traint.
Klik hier voor meer informatie over Nirvana yoga

 

Bootcamp voor Bedrijven

 

Afgelopen vrijdag 9 juni Bootcamp gegeven voor het bedrijf Vroon B.V. uit Breda.
Een bedrijf wat voor al zijn managers een brainstorm weekend organiseerde met bezichtigingen maar ook even tussendoor tijd maakte voor teambuilding en ontspanning. Ook een bootcamp voor het ontbijt werd hiervoor gepland op Kaag eiland. Een internationale les met zelfs kandidaten vanuit Italië, België, Engelse maar ook Nederlanders. Een sportieve groep van 30 deelnemers man en vrouw door elkaar.

 

Referentie: Ik vond jouw les ook erg leuk en ik heb van collega’s ook positieve reacties ontvangen! Met de spierpijn waren ze iets minder blij, maarja hoort erbij natuurlijk ;-)
Hartelijke groet,Sofie Klitsie
Management Assisitant Vroon B.V.

 

Triathlon voor ALS

 

Helaas moest ik besluiten om niet alle onderdelen mee te doen. Samen met mijn maatje Jan-Arie hebben we toch meegedaan met de triathlon voor ALS in zwembad De Kleine Oase.
J-A heeft 500 meter gezwommen in een tijd van 9.20 minuut. Daarna ging hij zich omkleden voor de 20 km fietsen. In ongeveer 39 minuten was hij (eindelijk) binnen (want wat duurt wachten dan lang). En mocht ik aan de slag met het onderdeel hardlopen van 5 km. De adrenaline ging er eindelijk uit. We eindigden als eerste in een tijd van 1 uur en 14 minuten.
Bedankt het was weer een leuke ervaring. De organisatie had alles goed voor elkaar, zeker de moeite waard om volgend jaar, als het georganiseerd wordt weer deel te nemen.

 

Klik hier voor mijn finisch

 

NIrvana

 

Opleiding behaald en ben nu officieel Nirvana Fitness Instructor.

 

Ademhalen is zeer belangrijk en heeft invloed op ons leven.
Vanuit de wetenschap en verschillende onderzoeken blijkt dat we een chronisch zuurstof gebrek hebben doordat we verkeerd ademhalen.
De meest ademen in via alleen een borstademhaling, dit is ondiep en inefficient. We zouden 6 diepe ademhalingen (buik ademhalingen) nodig hebben in plaats van 12-18 ademhalingen. Verkeerde ademhaling resulteert in ziekte, rooft energie, slecht herstel en produceert giftig afval, het zorgt ook voor stress, depressie in ons hoofd, burnout, long- en andere ziektes in ons lichaam.

 

Nirvana Fitness is een systeem dat je leert om correct te ademhalen. Samen met de verschillende functionele oefeningen die uit de pilates en de yoga komen en op rustgevende muziek met theta waves waar je rustig van wordt,  helpt het om je ademhaling goed vast te houden. Ook heeft Nirvana een positief detox effect voor je lichaam en geest.

 

Nu volop bezig met een mooie locatie te vinden om deze lessen te gaan geven.
Je kan je alvast opgeven via info@pienpersonaltraining.nl als je er ook bij wilt zijn :)
Nu elke woensdag in Het Spant van 10.30-11.30 uur.

 

 

 

weer een mooie referentie erbij! klik hier

 

 

 

Inspiratiedag PT

 

Als trainer vind ik het belangrijk om scherp te blijven. Dat betekent voor mij dat ik up to date blijf wat er in de branche gebeurd en daarbij wil ik mezelf altijd verbeteren en perfectioneren.

 

Samen met andere goeroe's hadden we een inspiratiedag in Veenendaal
Als eerste kregen we een lezing van Victor Boldewijn. Het onderwerp was gesprekstechnieken en welke basis je nodig hebt. Jorge Wong gaf een training over verkoopkracht en tools hoe je een nog succesvoller PT zou kunnen zijn. Daarna hadden we twee workshops gegeven door Robert Krijthe. De eerste ging over corrective excercises en de tweede was praktijk met uitwisseling van oefeningen in fase 1/2.
Met terecht een inspiratiedag en uiteraard leuke mensen ontmoet.
Altijd leuk een certificaat!

 

Nieuws uit AD november

 

 

 

 

Pien geeft advies en zwemtraining voor ALS

 

Amsterdam City swim, 2000 meter zwemmen in de grachten voor Stichting ALS.
Team Marieke gaat dit jaar ook meezwemmen en Marieke ook!

 

 

U kunt ons (of een van ons) steunen door te doneren.
https://www.amsterdamcityswim.nl/…/ingrid-bakker-hekkenberg/ https://www.amsterdamcityswim.nl/deelneme…/christien-bakker/

 

https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/marieke-bakker/
Dank u wel!

 

Pien ging de uitdaging aan :)

 

De westeinder overzwemmen

 

Pien fietst voor ALS

 

Vandaag 20 mei was ReTour Rijswijk. Een fietstocht van ruim 230km die de 3 Rijswijken in NL aandoet. Dit jaar met een enorm deelnemers aantal van 65 fietsers. Voor het 3e jaar op rij is de opbrengst van deze tocht voor Tour Du ALS Team Marieke. Marieke stapte ook op bij de vBrienenoordbrug voor de laatste 30 km.
‪#‎TourduALS‬ ‪#‎TDA‬ ‪#‎Rijswijk‬ Tour du ALS

 

 

 

 

Vervolg, voel je fit met C9!

 

Nu een maand verder. De centimeters zijn er nog steeds af op gewenste plekken. Mijn buik vindt nog niet alles ok. De stoelgang is bevordert maar alles onder controle.De energie is er wel en merk dat ik mij fitter en energieker voel in mijn spieren. Misschien doordat je toch dat vet kwijt bent. Mijn spiermassa is iets toegenomen.
Eigenlijk kan ik wel zeggen dat het geslaagd is, je lichaam wordt gereset en je bent weer bewust de gezonde dingen aan het eten. De Aloe Vera blijf ik drinken want ik voel mij er goed bij. Alleen nu nog mooi weer dat de bikini aan kan :)

 

Wil je meer weten over deze manier van je fit voelen etc.? Laat het dan weten want inmiddels ben ik ook aangemeld bij Forever Living.

 

Informatie film over Aloe Vera
Filmpje over nog meer succes verhalen. Dit keer versie UK

 

Nog een NL Film

 

Inschrijven voor Aqua Bootcamp is nu al mogelijk!

 

Zie voor meer informatie Bootcamp Aqua

 

Look better en feel better

 

Dinsdag 29 maart is Pien gestart met het ervaren van C9. Dit is een product van Forever. Forever F.I.T.  is een geavanceerd voedings-, reinigings- en afslankprogramma. C9 is een start met een cleansing, Clean 9 en daarna kan je doorgaan naar F.I.T. 1 en F.I.T. 2.

 

Waarom? Vaak hoor je nu over detoxen en ik was hier nieuwsgierig naar, hoe dit zou zijn en wat het met je doet. Daarnaast hoorde ik van mensen dat het heeft geholpen bij bijvoorbeeld; darmklachten, herstel na ziekte, huidaandoeningen, migraine en ga zo maar door.

 

Het zijn negen dagen waarvan de eerste twee (denk ik) het zwaarste zijn. In deze dagen eet je bijna tot niks en drink je Aloe Vera en een shake. En je krijgt vitamine etc. via pillen binnen.

 

Op dit moment is het dag drie en heb ik wat gegeten. De kinderen vonden het maar saai wat ze kregen maar ik vond het heerlijk :)

 

Wordt vervolgd

 

Atletiek Vereniging Kickers 92

 

Vanaf September 2015 gaat Pien Personaltraining les geven op de maandagavond voor AV Kickers 92: De atletiek vereniging van Leimuiden.
Een leuke, afwisselende les waarmee je je hele lichaam traint op muziek. Deze les is voor zowel junioren als senioren.

Elke maandagavond van 20.00-21.00 uur in Het Spant in Leimuiden.

Wil je lid worden van deze AV Kickers '92 of een keer meedoen?
Dat kan! Lidmaatschap is €85 per persoon voor een jaar en een losse les is €5,00 per keer.

 


 


Weight in Balance

 

Een succesvol  lifestyle programma in Leimuiden.

 

In acht weken wordt u intensief begeleid. Er wordt samen met u gewerkt aan gewichtsverlies, conditie, kracht, fitheid en gezondheid. Zodat u weer positief en fit de winter tegemoet gaat.
U deskundige begeleiding bestaat uit IN Balance; de fysiotherapeut (Leimuiden en Roelofarendsveen), Deli Line; gewichtsbegeleiding/ diëtist en Pien Personal training; sport/ trainingsbegeleiding.
In deze acht weken krijgt u wekelijks emailsupport, tips, schema’s en recepten. Daarnaast ook 3 individuele consulten bij de diëtiste en een groepsbijeenkomst/ workshop.
De sportcoach Pien Personal training geeft u een sportprogramma voor 8 weken en blijft u begeleiden deze acht weken. Er wordt getraind (8 weken) bij IN Balance in Leimuiden.
Als u hierna lid wordt bij IN Balance dan krijgt u een korting.

 

Aanstaande donderdag 17 september om 19.00 uur is er een informatie bijeenkomst bij Deli Line, Drechtlaan 1 in Leimuiden waar u geheel vrijblijvend kunt kennismaken en meer informatie krijgt over het programma en vragen kunt stellen.
Voor meer informatie kijk ook op www.pienpersonaltraining.nl of e-mail info@deli-line.nl of bel Deli Line (0172) 506847

 


 

Hier in de regio

 

 

 

 

Wegens succes herhaald! Bootcamp Aqua!

 

Woensdag 5-,12-,19- en 26 augustus Bootcamp in en om het water.
Opgeven via info@pienpersonaltraining.nl of (06)52135515

Inschrijven is vooraf betalen voor het aantal keer dat je wilt deelnemen.
€7,50 per keer of €25 voor vier keer!

 


 

 

 

Bootcamp Aqua

 

Een leuke afwisselende les in en om het water!
Woensdag 17- en 24 juni, 1- 8 juli van 20.00-21.00 uur in zwembad De Kleine Oase.
Woensdag 17 juni zit vol, er zijn nu nog aantal plekken vrij voor de andere data.
Reageer via mail, klik hier om je nu op te geven!

 


 

 

 

Bootcamp
Afgelopen week een leuke Bootcamp gegeven voor een vrienden groep. Hier een leuke inspanning met de Stroops!

 


 

Maand Mei een leuk redactioneel stuk over Pien personal trainer als startende ondernemer in Hier in de Regio!

 

 


 

Maand April een advertorial in Hier in de regio

 


 

Als Pr-en marketingmanger van De Tweesprong in Roelofarendsveen. Zijn wij ook actief in de Stichting Nationale Sportweek voor de Gemeente Kaag en Braassem. En zijn we afgelopen week weer actief geweest met de fietstocht, ondersteunen verenigingen met hun acitiviteit, zwemkampioenschappen voor alle scholen, koningsspelen en ook o.a. het Sportgala.

 

Trots op de sporters van 2014, maar er is meer om trots op te zijn!

 

Donderdag 23 april was “het sportgala” van Kaag en Braassem. Daarin werden de sporters van het jaar 2014 bekend gemaakt. Sem Koster (sporttalent), Claudia van den Heiligenberg (sportvrouw), Renz Rotteveel (sportman), Ramses Sjaffies (sportploeg) en Femke Heemskerk (sporttrots) gingen met de titels naar huis. Maar Kaag en Braassem mag op alle genomineerden trots zijn. Als je deze sporters op het podium ziet staan en je beseft dat Kaag en Braassem “slechts” 25.000 inwoners heeft, dan doen “wij” het goed. Dat komt natuurlijk door de inzet en trainingsarbeid van de sporters die hun talent ten volle uitnutten, maar ook door de vele vrijwilligers bij de sportverenigingen die in Kaag en Braassem actief zijn. Verder beschikt de gemeente over een uitgebreide sportinfrastructuur (accommodaties). Natuurlijk…. voor topsport wijken veel van onze toppers uit naar faciliteiten elders, maar in onze accommodaties en onder begeleiding van “onze” trainers wordt de basis gelegd en zetten de sporters de eerste stappen in het ontwikkelen van hun talent. (Misschien dat vandaag weer een kind zijn/haar talent en/of belangstelling voor een sport ontdekt tijdens de Rabo Sportdag of één van de andere sportactiviteiten in het kader van de Koningsspelen. En misschien is dat kind de topper van morgen.) De vele (sport)vrijwilligers en de sportinfrastructuur maken het mogelijk dat verenigingssport in onze gemeente leeft. Kaag en Braassem behoort niet voor niets tot de gemeenten in Nederland met de meeste bij sportverenigingen aangesloten sporters! Wij zijn dus niet alleen “groot” met onze toppers, maar ook met breedtesport. Dat is belangrijk voor de cohesie in de dorpen, sociale betrokkenheid in de samenleving en het draagt in hoge mate bij aan de gezondheid van onze inwoners (voldoende bewegen!). En ook dat is iets om trots op te zijn! Een sportgala als de sportverkiezing is een mooie aanleiding om daar eens bij stil te staan. Dank aan de Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem voor de organisatie van de sportverkiezing en voor de vele andere activiteiten in de Nationale Sportweek. (Activiteiten die voor een groot deel weer door vrijwilligers zijn georganiseerd!)

 

rn

Nu gaan de aandacht en felicitaties vooral uit naar:
Sporttrots: Femke Heemskerk
en de overige genomineerden: Margot Boer, Thijmen Goppel,
Kai Verbij en Bob de Jong

rn

Sportman: Renz Rotteveel
en de overige genomineerden: Jurgen van Diemen en Ronald Ligtenberg

rn

Sportvrouw: Claudia van den Heiligenberg
en de overige genomineerden: Alieke Hoogenboom en Tessa Boogaard

rn

Sportploeg: Ramses Sjaffies
en de overige genomineerden: Roac voetbal heren 1, Roac handbal dames 1

rn

Sporttalent: Sem Koster
en de overige genomineerden: Savannah Audier en Danny Verdel

rn

 

 

 


 

 

 

Pien fietst voor ALS

 

 

 

 

Afgelopen vrijdag 17 april heeft Pien meegedaan aan de Jubileum editie ReTour Rijswijk: 5e keer 240 km voor ALS http://www.rijswijk.nl/persberichten/2015/04/08/jubileum-editie-retour-rijswijk-5e-keer-240-km-voor-als

 

Wil je ook dit goede doel nog sponsoren dan kan dat via onderstaande link

 

http://deelnemers.tourduals.nl/team/23/

 


 

 

 

Vanaf April ook bootcamp op maandag!

 

Vanaf maandag 6 april gaat Pien ook bootcamp geven op de maandagen van 20.00-21.00 uur.
Bootcamp is een afwisselende training met leuke uitdagende oefeningen voor het hele lichaam. We gebruiken allerlei bruggetjes, grasvelden, stoepen, bielzen of andere attributen die Pien meeneemt.
Het hele lichaam word getraint zodat u in topconditie komt voor de zomer!
Geef u op via pien@pienpersonaltraining.nl of bel 06 521 355 15

 


 

 10 rittenkaart Nieuw!

 

Geldig (3 maanden) de maand April, Mei en Juni. (4 en 6 mei is er geen les)
Kaart is overdraagbaar.
10 ritten bootcamp door Pien is nu maar €65,00!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metamorfose

 

 De afgelopen 100 dagen heeft Angelique Klein hard gewerkt om haar persoonlijke doelstelling te behalen. Ze wilde zich weer fitter en slanker voelen.

 

 

Met de Sinterklaas en kerst opletten met wat je wel en niet eet maar ook extra bewegen heeft haar geholpen om wel meer dan 10 kilo af te vallen.  Haar hele leefstijl is veranderd door zichzelf op te geven bij Deli-Line voor de nieuwe activiteit afvallen in 100 dagen. Samen met Bernadette Blauwhoff van Deli- Line is er besproken welk streef gewicht het beste voor haar is in combinatie met haar eet patroon.

 

Pauline van der Hoorn van Pien personaltraining is er een bewegingsanalyse gemaakt en een wekelijks sport programma. Bewegen is naast voeding zeer belangrijk om je weer fitter en minder stijf te gaan voelen. En een mooie bijkomstigheid is dat je meer body contour terug kijgt. Als verrassing heeft Angelique een make up gekregen door Mieke Kok van Ipromisse.
Een nieuw outfit, een paar maten kleiner en de metamorfose is geslaagd.
Om niet terug te vallen na deze periode in haar oude gewoontes is er ook een nabegeleidingsprogramma.

 

Wilt u ook uw doelstelling bereiken geef u dan op bij Bernadette Blauwhoff of
zie ook www.deli-line.nl.
Nieuws item 21/1/2015