foto

Voeding en gewicht

Overgewicht: een probleem waar wereldwijd steeds meer mensen mee te maken hebben. We zijn zwaarder dan we zouden willen en proberen van alles om af te vallen, zonder blijvend resultaat.

Sportvasten
Voor al deze mensen, maar eigenlijk voor iedereen die in 10 dagen fitter, gezonder en slanker wil worden, met een betere conditie als bonus, is er maar één antwoord: Sportvasten by Fittergy!

Met een combinatie van duurtraining, een sapvastenkuur en zorgvuldig geselecteerde voedingssupplementen switcht je lichaam naar een betere vetverbranding. Spark your energy!

Sportvasten is een intensief en zeer efficiënt lifestyle programma op basis van intermittent fasting. Samen met mij als de Sportvasten Coach train je in 10 dagen je lichaam om zo 
de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

 

Ontgiftingskuur van Vegan Flex

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse ontgiftingskuur in combinatie met lichaamsbeweging, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten in combinatie met lichaamsbeweging levert een sterk weerstand ondersteunend effect op.
Door dierlijke vetten grotendeels te vermijden en veel meer plantaardig voedsel te eten, waaronder een aantal dagen vegan, gaat het lichaam sneller ontgiften en meer vet verbranden.

Vegan Flex by Fittergy programma is voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden en zich weerbaarder wil maken tegen stress en welvaartsziekten. Het is een voedingsexperiment met jezelf dat ook de kickstart kan zijn voor een nieuwe, gezondere levensstijl!

  • Tot 4 kilogram gewichtsverlies
  • Meer energie
  • Verbeterde weerstand
  • Mooiere huidForever F.I.T.

 

DE WEG NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL IS NIET ALTIJD MAKKELIJK ...

maar een paar dingen zijn echt de moeite waard. Daarom hebben wij Forever F.I.T. voor u samengesteld.

Vindt u het belangrijk om fit en op gewicht te blijven en regelmatig te sporten? Of bent u bezig met afvallen, op weg naar uw streefgewicht? Dan heeft het Forever assortiment u veel te bieden. Ontdek de hoogstaande producten die u ondersteunen in een actieve en vitale levensstijl. Geniet van lekkere proteïne shakes en smaakvolle proteïnerepen. En profiteer van de voordelen van onze voedingssupplementen. Alles wat u nodig heeft om er beter uit te zien en u beter te voelen!

Forever F.I.T. - C9

Het begint allemaal met de basis, het C9 programma.

Ben jij klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het F.I.T. programma C9 ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf!