fotofotofotofotofoto

Bewegen, gezond en vitaal worden, kies een sport die bij je past!

Sporten is leuk, gezond en goed voor lichaam en geest. Pien personal training heeft verschillende trainingen waar u uit kunt kiezen.

Personal training, (Persoonlijke training (klik hier))samen met mij trainen. Ik maak dan elke week voor u een specifieke les. Uiteraard wordt er op uw niveau, specifieke doelstellingen en lichamelijke mogelijkheden gesport.

NIEUW! 2x 1/2 uur corrective excercise per week
Wat zijn corrigerende oefeningen?
Corrigerende oefening is een oefeningstechniek die sterk verschilt van andere reguliere oefenprogramma's. Het begint met een gedetailleerde analyse van de fysieke opstelling van het lichaam. Deze analyse helpt bij het bepalen van eventuele onevenwichtigheden of tekorten die van invloed kunnen zijn op de prestaties van een persoon en zijn dagelijkse activiteiten. Na deze analyse is een heel specifiek correctieoefening- en flexibiliteitsprogramma ontwikkeld om de structuur van het lichaam te helpen corrigeren en terug te brengen naar zijn normale toestand. Corrigerende oefeningen zijn ontworpen om positieve veranderingen aan te brengen in de manier waarop een individu beweegt en concentreren zich op de onderliggende oorzaak van de pijn, omdat de beste manier om pijn te elimineren de oorzaak is.

Sportschema op maat, Zelfstandig trainen, en op de achtergrond begeleiding,dan is (sportschema op maat (klik hier))geschikt voor u!

Uitleg fitness- en cardioapparaten, Wilt u zelf aan de slag maar wel even uitleg van hoe het werkt met de fitness toestellen en cardioapparaten (klik dan hier voor nog meer informatie) en maak een afspraak.